Демографията е ключът към бъдещето на България и партия МИР

...
  Демографията е ключът към бъдещето на България и партия МИР
Коментари Харесай

Симеон Славчев, МИР: Демографията е ключът към бъдещето на България

 izbori_2023_v1_014  

 

Демографията е ключът към бъдещето на България и партия МИР предлага излизането от демографската рецесия да стане главен приоритет и национална идея.

За това настоя ръководителят на партия МИР Симеон Славчев в предаването „ Говори в този момент “ по Българска национална телевизия.

„ Партия МИР предлага революционен модел за излизане на България от демографската рецесия, при който всички печелят – и работодатели, и служащи, и родители. В основата на модела са нова категория финансови тласъци при раждането на едно, две, три или повече деца, а финансовите тласъци са обвързани с труда. Моделът е изработен по този начин, че фамилии, които работят и имат повече деца, ще усилят годишния си приход с 40%. Нашето общество би трябвало да трансформира децата от разход в доход за своите родители и това е в основата на модела, който партия МИР предлага за излизане на България от демографската рецесия. Едно от нашите оферти е да се вкара държавно подкрепяне за покупката на жилище, а при раждане на трето дете да се опрости напълно заемът за покупка на фамилно жилище “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Той акцентира, че партия МИР има решение по какъв начин България да подсигурява продоволствената си сигурност и по какъв начин да възвърне земеделието и българското произвеждане.

„ България потвърдено има най-плодородната земя в Европа и партия МИР застана и поддържа „ Плана Кумчев “, който ще възроди българското земеделие и за доста къс интервал от време ще подсигури продоволствената сигурност на страната. България има естествени дадености освен да се самоизхранва и то на налични за българите цени, само че и да изнася огромна част от създадената продукция. Партия МИР предлага развиването на земеделието и производството на български храни и артикули също да стане народен приоритет, тъй като продоволствената сигурност е част от националната сигурност на България “, съобщи още Симеон Славчев.
Той за следващ път прикани България да бъде зона на мира и страната ни да не взема страна и присъединяване във военния спор и да не доставя оръжие и военна помощ за Украйна.
„ България има обичайно положителни връзки и с Русия и с Украйна и сме свързани с тях исторически, културно, духовно и географски. Двата народа са приятелски, славянски и православни. Именно по тази причина е време България да изиграе своята основна историческа роля и да изиска от Европейския съюз на наша територия да се проведат мирни договаряния. Мир не се реализира с снабдяване на оръжие, в противен случай, това е път към ново озлобление, нови жертви и задълбочаване на спора. Мир се реализира единствено с разсъдък, разговор и дипломация и е време България да спре да слуша какво ни споделят от Брюксел, а да пожелаеме осъществяване на мирни проговори сред Русия и Украйна в България. “ Това сподели във връзка на войната и доставянето на оръжия за Украйна водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Той акцентира, че в последните български парламенти има няколко партии и обединения на войната и съгласно него е време в българския Парламент да влезе партията на мира и прикани българите да гласоподават на идните избори за партия МИР с номер 16 в бюлетината.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР